Tuesday, February 28, 2012

Records de l'hivern

Aquesta tarda, després d'una migdiada d'aquelles que se t'escapen de les mans, m'he posat a revisar fotografies a l'ordinador. En comptes de mirar-les, també hauria pogut fer neteja... No sé per què, però m'ha fet com pena trobar-ne algunes. És que l'hivern m'agrada tant... I ara ja s'ha acabat. S'agraeix aquest sol que fa aquests dies, la veritat. Em dóna vida. Però només d'imaginar que d'aquí uns mesos ve la calor, m'agafa de tot. És que jo sóc de fred, ja em coneixeu. He volgut, doncs, recuperar algunes fotografies dels bons moments que l'estació d'hivern s'ha emportat. No estic pas trista, eh? Però és que m'ho vaig passar tan bé...! Estic segura, però, que vindran dies meravellosos. A més, ara prompte haurem d'anar a buscar espàrrecs...





Sunday, February 26, 2012

Diumenge

És diumenge. Això vol dir que demà torna a ser dilluns. No m'ho puc creure. Em passa tan ràpid la setmana... Imagino que això té a veure amb el fet d'haver començat les pràctiques. Ara estic a l'escoleta de les 8 del matí fins a les 2 de la tarda. És una jornada normal, però a la tarda toca fer una miqueta de feina o anar a algunes classes a la universitat. La veritat és que ha estat una setmana dura. M'ha costat avesar-me al nou horari. Acostumada a tenir dos o tres dies lliures m'ha semblat mortal. Però bé, a poc a poc em vaig adaptant als nous horaris. I estic motivada. Tot costa una mica al principi. Sóc una persona de rutines. Sona infantil, potser, però necessito sentir que tinc un horari organitzat: pràctiques, dinar, feina, temps de lleure... Sembla una mica monòton, però el millor d'aquesta monotonia és que quan hi ha quelcom que se'n surt, sembla extraordinari. Per a mi és una manera d'apreciar més els petits plaers de la vida. No demano gaire. Per això, avui, que és diumenge, he gaudit d'una llibertat total. M'he regalat el dia. Comprar premsa i esmorzar a Santa Gertrudis, anar a passejar per la platja, llegir revistes, allargassar-me al sofà tota la tarda... I fer pa. El diumenge és el dia de fer pa. Perquè el pa no s'ha de fer amb presses. Sinó, no surt bo.







Sunday, February 5, 2012

Jo


No tinc remei. A fer fotos. Com gairebé cada dia. I avui, completament absurdes. Però em feia gràcia fer alguna cosa diferent. I aquí estic: a la platja, saltant, intenentant enganyar el fred.


I aquí, una proposta per passar aquest freds i plujosos dies sense perdre el "glamour"!






Saturday, February 4, 2012

Molt de fred i poca neu

Al final he sortit a fer fotos. És que no ho puc evitar. Tinc els exàmens a sobre, però em venia tant de gust anar a perseguir la neu i el temporal a la mar... No n'hem trobat gaire de neu, tret de quatre flocs que han caigut a la platja, a Sa Cala de Sant Vicent. Hi havia més gent fent fotos i pelant-se de fred com naltros. Encara tinc les mans congelades. Però ha valgut la pena. Les fotos no són gaire bones, però m'ho he passat bé. Això sí, aquesta tarda em tanco. Queda prohibit mirar per la finestra. El nas, damunt els llibres.