Sunday, December 4, 2011

Sopars

Sempre he pensat que els sopars improvitzats són els que, al final, surten millor. Un bon vi, pernil, formatge i pa pagès fet a casa. El més important, la bona companyia. 

Ha estat un cap de setmana meravellós. El descriuria amb una paraula: menjar. I és que no hem aturat. Sopars, dinars, sopars, dinars. El pijtor del cap de setmana? Que ja és diumenge. Els diumenges un no sap si estar content perquè encara és cap de setmana o estar trist perquè demà ja és dilluns. Sigui com sigui, el dia encara no ha acabat. I no em rendeixo. Potser algun sopar?2 comments:

  1. Oh, punyeteros, quina gola. Efectivament, aquests sopars que mires a veure què pots treure i acabes fent un soparàs són els millors. I no ho dubtis: el diumenge és horrible. El millor dia del cap de setmana és el divendres. Dissabte la cosa encara s'aguanta perquè l'endemà és diumenge però diumenge ja és només... diumenge :-/

    ReplyDelete
  2. Ens entendrem fàcilment, amb humor, amb enginy i sense manies, fem el mateix que tú i escrivim amb entusiasme. Vine a visitar-nos. Escriu algun comentari, seguirem en contacte. La nostra adreça màgica és:

    penyabogarde.blogspot.com

    ReplyDelete