Thursday, November 21, 2013

Corona de Nadal DIY

Ara que s'acosta Nadal és moment de començar a pensar en menús, convits i decoracions. Per això, avui volia compartir amb vosaltres una idea molt senzilla per decorar d'una manera ECO (econòmica i ecològica) la porta de ca vostra o algun racó interior de la casa. Us explicaré com fer una corona amb restes de poda, en aquest cas, de mata. És un element decoratiu molt fàcil de fer i que donarà un toc rústic i elegant a les vostres cases. Espero que us agradi!


Els materials que emprarem són els següents:

-Restes de poda (mata, pi, parra...)
-Cordill
-Tisores

Instruccions

Simplement, es tracta d'anar agafant branca per branca i anar-les lligant amb un nus doble. Hem de juntar la cua de la branca amb la punta d'una altra, i repetir el procés fins formar un cercle. Repetirem el procés de manera que no quedin espaits buits, que quedi una mata ben tupida. Assegureu-vos de lligar ben fort els caps de la branca perquè no es desmuntin. No em direu que no és facilíssim?!















Per penjar-la, podeu afegir-hi una cinta de color que us agradi. Si voleu, també podeu decorar-la amb motius nadalencs, com ara estrelles, boletes, cintes de colors, ninots, etc.



No comments:

Post a Comment