Friday, January 24, 2014

Una tarda diferent

Avui a la tarda he anat a fer el meu primer curs de ganxet de la mà de l'Alba Esteva, l'artista que hi ha al darrera de Mishi Mushi i Fig Tree. A les cinc de la tarda ja érem una bona colla de dones preparades per començar a teixir. Bé, elles a teixir i jo a aprendre. M'ha costat molt agafar-li el truc al tema... Sort que l'Alba té molta paciència! 


El curs l'hem fet a s'Hortet Verd, a Sant Jordi, on també ens han servit un deliciós berenar: te Chai i un pastís de xocolata i plàtan espectacular.

Hem passat una bona tarda rient, aprenent i coneixent-nos una mica més. Espero poder repetir experiència ben aviat. Ara he d'acabar de teixir el coll que he començat aquesta tarda, que em fa molta il·lusió. A més, l'Occitane ens ha obsequiat amb un tub de la seua famosa crema de mans, indispensable si esteu tot el dia amb l'agulla i la llana a la mà. Una meravella!

Si voleu assistir a algun curs de l'Alba, informeu-vos al seu bloc o estigueu ben atents/es a les publicacions que fan les noies d'Ibiza Family. No us el podeu perdre!

Moltes gràcies per aquesta magnífica tarda!










1 comment: