Saturday, November 2, 2013

Celebrant Tots Sants a la nostra manera

Ahir va ser el dia de Tots Sants i vam celebrar-ho, com cada any, en família. A casa, totes les tradicions se celebren de la mateixa manera: menjant. De fet, podria trobar cap altra millor manera de fer-ho. Unes amanides, una mica de filet Wellington i, per postres, panellets. I tot això regat amb una mica de vi negre i cava. No teníem moscatell, però ja ho apuntem per a la pròxima.

Gaudeixo molt d'aquests dies de tardor. Per fi fa una mica de fresca. Llàstima que el dia sigui tan curt. A mi se'm fa etern a patir de les cinc de la tarda. Suposo que encara m'hi he d'avesar. 
Haurem de portar els dies de fred de la millor manera possible i aprofitar les hores de sol per gaudir d'activitats a l'aire lliure. Potser va essent hora de posar la bici a punt. I de comprar ous i farina. Tocarà fer pastissos. M'encanta fer passtissos quan fa fred. I mullar-los en un cafè calent. O en una bona tassa de xocolata. 

En fi, benvingut, fred.










1 comment:

  1. Tot i haver-ne vist moltes vegades, no he tastat mai el fillet Wellington. Serà qüestió de posar-s'hi!

    ReplyDelete