Wednesday, April 20, 2011

Berenars potents

M'he llevat amb ganes de cuinar, avui. Bé, com gariebé tots els dies. La diferència ha estat que avui tenia temps per fer-ho.

He fet uns whoopie pies de doble xocolata. Han estats els primers que he fet i no he publicat la recepta perquè els vull perfeccionar. A més, m'han quedat enormes... Ja ho veureu a la foto. Són una exageració. A casa se n'han menjat un entre quatre, perquè clar, light, no són. Els he trobat ben "potentorros".

Me n'adono que m'encanta la brioxeria i que sóc poc delicada. Vaja, que cuantes més calories, millor. I això, no pot ser. Sé que no es pot comparar la brioxeria industrial amb la que fem a casa, però, realment, la diferència és tan gran? Evidentment, jo no uso productes químics, però el sucre, la xocolata i la farina hi són. I engreixen. Ai! Que no vull pensar-hi més. Que hem de gaudir la vida, home! Ja mesurarem calories quan toqui. Esperem, que d'aquí molts anys.


4 comments:

  1. Quin racó més acollidor...es com estar a casa. Molt bones fotografíes.
    Petonets

    ReplyDelete
  2. Bé, doncs passejarem per aquí també. Un espai que cal cuidar

    ReplyDelete
  3. Hola, acabo de descubrir aquest nou bloc teu.
    Jo crec que sí que és gran la diferència, no en calories però sí en altres coses com ara la qualitat dels greixos o la manca d'additius com ara conservants o colorants.
    Això que has fet té molt bona pinta.
    Salutacions

    ReplyDelete
  4. Marina, m'agrada molt el teu nou blog. No m'extranya que estigues esgotada, quan descanses!!!??
    Et dic una cosa, si ets activa no podras parar mai peró viuras molt intensament i aixó sempre val la pena.
    Petons maca,
    Esther,
    http://comosiempremadreando.blogspot.com

    ReplyDelete