Sunday, March 4, 2012

Adéu, pont

Un pont que s'acaba i una setmana que comença. M'ho he passat molt bé aquests dies, però, com sempre, se m'ha fet curt. Ara, fins Setmana Santa, res. Només queda un mes, així que l'espera no serà tan insuportable com imagino. Espero.

Finalment, hem trobat espàrrecs. Hem buscat poc, la veritat. Són els que hem trobat als marges que hi ha rodejant ca nostra, per tant, no està gens malament. A veure si la setmana que ve hi tornem. Per ara, només en tenim per fer una truiteta. Ha estat un bon dia, però no he fet gaire cosa. Bé, sí. He fet conserva de bonítol. Us l'ensenyaré en breu! 

A la tarda hem anat a fer una volteta en cotxe i ens hem aturat a comprar unes tartaletes per fer les postres després de sopar. Les hem comprades a una pastisseria francesa excel·lent. Tenen pa, brioixeria, fan menús molt assequibles al midgia i també venen productes típics, com terrines, bombons i foie que preparen ells mateixos. Una delícia! Sort que no hi visc gaire prop, perquè sinó estaria com una bóta.

Ara, ja estem a casa, descansant i preparadets per sopar i anar a dormir. Demà serà un dia duret, però hem d'agafar la setmana il·lusió, així que... Bon començament de setmana a tots. Ànim!





No comments:

Post a Comment