Thursday, March 1, 2012

Dia de festa

Doncs sí. A les Illes estem de sort. Avui és festa, i com tots els dies que és festa o cap de setmana, hem agafat el cotxe i hem anat a recórrer l'illa. Sempre acabem descobrint llocs nous. Algú pensarà, "però si Eivissa és molt petita, te l'acabes en un dia". Bé, sí. Deixant-te el millor pel camí, segurament. A mi m'agrada passejar-me pels pobles de l'illa com si tot fos nou. Miro les cases, els arbres, els bars i restaurants. I encara que tot estigui sempre al mateix lloc, els ulls amb els quals miro mai són els mateixos.

A Corona els ametllers estan en flor i el paisatge és bellíssim. Santa Gertrudis està igual de preciosa que sempre, amb els seus bars a la plaça carregats de gent i infants jugant a la pilota, algú que passeja un gos, un home que porta el diari sota el braç. Avui hem descobert, a més, la formatgeria que hi ha. Està especialitzada en productes francesos. Hem comprat dos formatgets i us he de confessar que ja ens els hem menjat. Amb més gent, clar. 

Després hem anat fins Cala Salada. La platja estava brutíssima, amb les papereres que cuidaven rebentar. La foto de la cadira és un exemple de la variada porqueria que hi podeu trobar. Una llàstima, perquè el lloc és fantàstic. Després hem tingut dinar familiar. Un aniversari. Veieu aquests gossets que hi ha a les fotos? Han estat els encarregats d'amenitzar la festa. Me'ls hauria emportat tots a casa, però no sé què n'hauria pensat en Gíngol...   

Aquest és el resum de mitja jornada de festa. No tinc plans per aquesta tarda.  Ja veurem què passa. Per ara, el dia, immillorable.








2 comments:

  1. Com sempre, les teves fotografies i els comentaris són un espectacle. Sembla que he estat jo qui ha fet el recorregut.

    ReplyDelete
  2. Efectivament, Eivissa és un territori petit (i fràgil), però sempre hi ha un camí o un raconet que no coneixies. A mi encara em passa, i ja fa deu anys que em dedico a recórrer-la :-D
    I aquesta limitació de l'espai també t'obliga a apreciar els petits detalls dels llocs que ja coneixes.

    Formatgeria a Santa Gertrudis?! Hi aniré.

    ReplyDelete